NESTTUN – har du noe å bidra med?

Fana Historielag inviterer til møte om Nesttun

Tirsdag 15.mars 2016

Sted: Fana Kulturhus, ”Fanafjellet” kl. 19:30.

Nesttun jernbanestasjon 1904

Har du noe å bidra med?Denne våren starter Fana Historielag opp et prosjektarbeid om Nesttun og de nære områder. I den anledning ønsker vi kontakt med alle som er interessert å være med i arbeidet, mye eller lite, har noe å bidra med eller kjenner noen som har noe….

Arbeidet vil bestå i innsamling/skanning av bilder, historier, kunnskap  om ulike tidsepoker i Nesttun sin historie, bygningshistorie, fargerike personligheter som har betydd noe for Nesttun osv. Målet er at det skal munne ut i en fin og interessant bok om Nesttun, en utstilling på Fana Kulturhus, kulturvandringer og foredrag.

Vi starter møtet med å vise Erling Wanvik sin film om Nesttun. Den spenner om et tidsavsnitt fra 1880-årene og fram til i dag – historien gjennom krig og fred, liv og lagnad og utviklingen fram til våre dager.

Du er hjertelig velkommen selv om du ikke har noe å bidra med eller kan delta i prosjektet.

Vel møtt!

Hilsen Styret

 

Gratis parkering i parkeringshuset ved Statoil.

2 kommentarer til “NESTTUN – har du noe å bidra med?”

  1. Interessant, ønsker å «følge med» og evt. bidra om jeg kan. Kjenner mange Fana-folk og historier fortrinnsvis fra «nyere tid», 60-tallet +/-.

  2. Hei, ref tidl kommentar.
    Vi mangler fortos av Møllerens hus’ vestside ved elven v de gule husene. DVs bilde av selve møllehjul-innretningen. Om dere kan spørre om noen har et slikt. Vi har hatt Håkon Aase, via byantikvaren for å lage en tilstandsrapport om mølleruinen vi har inntegnet/avdekket, og har rehabiliteringsplaner. Vårt Nesttun, Tore Osland

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *